İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 21
06.05.2024StajyerSEZEN GÜRHAN GÜLALANLARİkinci altıncı ayında olan, tercihen Çayyolu civarında ikamet eden, aracı olan stajyer arıyoruz. Ofisimizde hem özel hukuk hem ceza hukuk ile ilgileniyoruz.CV whatsapp üzerinden gönderiniz.5337464494
06.05.2024AvukatORKUN DOĞANicra hukuku alanında deneyimli avukat alınacaktır, av.orkundogan@gmail.com adresine cv mail atılması rica olunur2292318
06.05.2024DiğerEmrah TosunÇankayaRemzi Oğuz Arık Mahallesinde bulunan Hukuk Büromuzda tercihen daha önce bir hukuk bürosunda çalışmış. Katip çalışma arkadaşı aramaktayız. İş Tanımı: Ofis Katibi Ofis içi dava dosyalarının çıkartılması listelenmesi. Uets Sisteminden tebligatların alınması Uyap Sisteminden duruşma zabıtlarının alınması5300832840
02.05.2024Tüm IlanlarVahit VOLBARGazi Üniversitesi 2021 yılı mezunuyum. 1 yıl zorunlu stajımı tamamladım. İş, Ticaret, Ceza ve İcra Hukuku alanında bilgi sahibiyim. Yanında bağlı çalışabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu arayışım sürmektedir. Talep halinde CV mi gönderebilirim.5354335696
02.05.2024Tüm IlanlarSatınur PekyürekKırıkkale Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunuyum. Daha önce bir hukuk bürosunda çalışmadım. Bir hukuk bürosunda call center ya da sekreter olarak çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum.5415588740
01.05.2024AvukatMUHAMMED BAYRAMUzun vadeli çalışabileceğim meslektaş aramaktayım. İYabancı dil bilgisi olması öncelikli tercih sebebimdir.3125776387
01.05.2024StajyerFARUK KELEŞTİMURAnkara ofisimizde çalışmak üzere takım çalışmasına uyumlu, sorumluluk sahibi ekip arkadaşı aramaktayız. İlgilenenlerin ilanda yer alan mail adresine ya da telefon numarasına özgeçmişlerini ileterek başvuru yapmaları rica olunur.5522848540
30.04.2024AvukatSERPİL ÖZTÜRKÇukurambar da bulunan ofisimize +2 yıl kıdemli, iş hukuku, ticaret hukuku, sigorta hukuku, ceza hukuku ve tercihen fikri mülkiyet ve marka hukuku çalışmış olan meslektaş arayışımız bulunmaktadır. CV için : avserpilozturk8@gmail.com505573071
29.04.2024KatipHüseyin ArslanSöğütözün de bulunan Hukuk Büromuza call center aranmaktadır.5464143975
28.04.2024StajyerAKFEN HUKUK OFİSİOfislerimizde çalıştırılmak üzere hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi veya mezun stajer alımları yapılacaktır. İlgilenenlerin kariyer@akfenhukuk.com adresine mail göndermeleri rica olunur.5322370835
28.04.2024Tüm IlanlarVefa VARLIÇalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum. Dokuz Eylül yüksek lisans mezunuyum.Ceza ve ve idare davaları ağırlıklı çalıştım. İzmir de farklı hukuk bürolarında birçok dava tecrübem oldu.Talep halinde CV gönderirim.5522368146
27.04.2024AvukatTuğçe ÇetinYanında SGK lı çalışacağım avukat arıyorum5432551497
26.04.2024OrtakYiğit BeyKoru da Müstakil villa ofisimizde eşyalı kiralık oda için gider ortağı arıyorum.5547536010
25.04.2024SekreterAHMET BURAK TAŞKIRANTercihen tecrübeli, çalışma ortamında uyumlu, insan ilişkileri ve temsil kabiliyeti kuvvetli, ofis içi fiziki ve dijital organizasyon yeteneği olan sekreter aramaktayız. Mail adresimize cv gönderebilir ve iletişim numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.5326302455
25.04.2024KatipAHMET BURAK TAŞKIRANTercihen tecrübeli, icramatik kullanmayı bilen çalışma ortamında uyumlu ve insan ilişkileri kuvvetli katip aramaktayız. Mail adresimize cv gönderebilir ve iletişim numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.5326302455

<<<Mayıs 2024><<
Mayıs 2024
196789101112
2013141516171819
2120212223242526

06.05.2024
AV. SABRİ HAFİF

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.